pretecho

Pretecho laten maken in Friesland

Jullie zijn natuurlijk supernieuwsgierig naar je baby. Je voelt nog niks bewegen, klopt het hartje nog? Is het een jongen of een meisje? Hoe ziet hij of zij eruit? Lijkt deze baby op een van jullie andere kinderen? Vragen vragen vragen.

Bij mij ben je van harte welkom voor een pretecho.

Samen kunnen we naar jullie kindje kijken op diverse momenten in de zwangerschap. Een echobeeld begrijpen is lang niet altijd even makkelijk: wat zie je nou eigenlijk. Ik kan je dat helemaal uitleggen en neem daar ook uitgebreid de tijd voor. Bij alle pretecho’s krijg je natuurlijk foto’s mee.

En heb je 1 keer de USB-stick aangeschaft, dan worden alle echo filmpjes en digitale foto’s daarop gezet. Je kan daarna het hele thuisfront laten meegenieten, terwijl jij alles uit kan leggen als een volleerde echoscopist. Hoe leuk is dat!

pretecho heerenveen
echo usb stick

Al onze echo’s kunnen als complete film op een USB-stick gezet worden. Schaf de stick 1 keer aan, daarna kunnen alle echo’s op deze stick verzameld worden. Dit kan ook bij de 13 en 20 weken echo.  Het is niet mogelijk opnames te maken op een ‘eigen’ USB-stick. Het apparaat is daarvoor beveiligd.
De kosten voor de USB-stick bedragen eenmalig € 15,00.

Verschillende soorten Pretecho’s

2D echo

2d echo

Een 2D echo is een echo in zwart-wit beeld. Alle (medische) echo’s in de zwangerschap worden op deze manier gemaakt. Het zijn doorsnedes, plakjes, van je kindje. Het is altijd wat lastig om te begrijpen waar je naar kijkt, maar met een mijn uitleg erbij lukt dat meestal goed. Je kan op de 2D echo de baby in realtime zien bewegen, dus ook een slokje zien drinken of zwaaien.

3D echo

Bij een 3D echo kijk je naar een stilstaand beeld. 3D is opgebouwd uit plakjes 2D beeld op elkaar. Hierdoor wordt diepte opgebouwd en er wordt kleur aan toegevoegd, Daardoor kan je het kindje als echt mini mensje zien. De baby moet er wel goed voorliggen en er moet ruim vruchtwater om het hoofdje zitten, anders lukt de opbouw van de beelden niet

4D echo

Als je naar 4D echobeelden kijkt, kijk je live naar je baby in kleur, het is in feite een live 3D film. De gelaatsuitdrukking van de baby is al aardig te zien. En wiens neusje heeft de baby: van heit, mem of lijkt hij of zij toch heel erg op een ouder broertje of zusje. Als het meezit kan je de baby zien gapen of drinken, of op een handje zuigen. Ik hoop dat de baby er zin in heeft, dan krijgen we de mooiste beelden.